top of page
Referral recruitment event 169.JPG

REFERRAL EVENT
2022

WAAROM

Werving via eigen medewerkers is uitgegroeid tot een van de belangrijkste kanalen voor het invullen van vacatures. Toch wordt het kanaal nog lang niet door elke organisatie optimaal ingezet. Terwijl je er kosten mee bespaart, jouw employer brand een authentieke boost geeft en kwalitatief betere kandidaten werft.

 

Gelukkig zijn er genoeg voorbeelden in de praktijk van succesvolle toepassingen en wat je vooral niet moet doen.

Tijdens het referral recruitment event worden ervaringen gedeeld. Echte verhalen van vakgenoten die in de valkuilen trapten, tegen muren aan liepen en blunders maakten. Waarna ze alsnog een succesvol referral programma wisten neer te zetten.

Naast inspirerende TEDTalks kun je twee masterclasses volgen zodat je na afloop met een gevulde toolbox naar huis gaat. En we sluiten af met een netwerkborrel met vakgenoten.

SERVICES

Referral recruitment

De werving via eigen medewerkers, referral recruitment, mag niet meer in de toolbox van de recruiter en werkgever ontbreken.

Communicatie

Communicatie is key, met communicatie activeer je medewerkers om referrals aan te dragen. Zo is 30% van de vacatures via referral in te vullen.

Referral programma

Een aantrekkelijk referral programma zorgt voor minimaal 20 tot 40% van je hires via dit kanaal.

Goedkoper en beter

Referral recruitment zorgt voor een lagere cost per hire, sterker employer brand en een hogere quality of hire.

Sprekers op het referral recruitment event

WAAROM

Het referral recruitment event kenmerkt zich door krachtige inspirerende presentaties in de vorm van vier TEDTalks die worden afgesloten met live Q&A's. Daarnaast volg je als bezoeker twee masterclasses van experts zodat je na het evenement boordevol pragmatische kennis, tips en inspiratie zit. Vanaf 10.15 uur kun je binnenlopen op de toffe locatie in Culemborg. We starten om 10.45 uur en ronden af rond 16.00 uur. Tussen de TEDTalks en masterclasses in is er alle tijd voor een drankje en om je vakgenoten gedag zeggen. We sluiten het programma gezamenlijk af met een laatste vragenronde en van 15.30 tot 16.00 uur is er tijd om gezellig bij te praten en ideeën uit te wisselen met vakgenoten tijdens een borrel. Wij hebben er weer veel zin in! Zien we jou dinsdag 7 november 2023?

Van online naar offline
Sinds september 2020 geven we regelmatig webinars over referral recruitment. Het delen van kennis, valkuilen en praktijkvoorbeelden is de manier om recruitment vakgenoten te helpen met het opzetten en verbeteren van referral recruitment. Onze missie? Zoveel mogelijk werkgevers helpen om werving via eigen medewerkers succesvol in te zetten.

Na ruim 20 live webinars met bijna 2000 deelnemers is het weer tijd voor echte en eerlijke verhalen op een live podium met rond de 150 bezoekers. Een exclusief event waar interactie en leren voorop staat.

SERVICES
REFERRAL VIDEO

Agenda Referral Recruitment Event

10.15 - 10.45

10.45 - 11.00

11.00 - 11.15

11.30 - 11.45

12.00 - 12.40

12.45 - 13.15

13.20 - 13.50

12.00 - 12.40

13.20 - 13.50

11.30 - 11.45

11.30 - 11.45

15.30 - 16.00

16.00 - 17.30

Ontvangst deelnemers

Start event - welkom door Michael Boud - bekendmaking cijfers referral recruitment benchmark 2023

TEDtalk 1 door Heleen Admiraal en Anne-Britt Wiedemeijer over hoe je meer verantwoordelijkheid neemt en drempels verlaagd in jouw referral programma.

Inclusief Q&A.

TEDtalk 2 door Andrew Steijaert over hoe je draagvlak voor referral recruitment bij stakeholders realiseert. Inclusief Q&A.

Lunchpauze

Masterclass 1 Steven Ehrlich - ''How to use authentic employer branding smartly in your recruitment strategy.' Inclusief Q&A.

Masterclass 2 Renske Peeters - 'Hoe krijg je het referral vraagstuk succesvol in beweging binnen organisaties?'. Inclusief Q&A.

Pauze

Welkom terug door Michael Boud - vervolg referral recruitment benchmark 2023.

TEDtalk 3 door Heleen Veldhuyzen van Zanten over hoe je succesvol nieuw leven blaast in een referral programma. Inclusief Q&A.

TEDtalk 4 Jetske Bakker over hoe je werknemers kan blijven stimuleren om kandidaten uit hun netwerk aan te dragen. Inclusief Q&A.

Paneldiscussie + afsluiting

Netwerkborrel

Locatie

Adres

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
4101 NG Culemborg

Contact

+31624768758

Opening Hours

Mon - Fri

8:00 am – 8:00 pm

Saturday

9:00 am – 7:00 pm

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

​Sunday

9:00 am – 9:00 pm

Parkeren en OV?

De Gelderlandfabriek in hartje Culemborg is van locomotiefloods uit 1868 uitgegroeid tot een nieuwe creatieve hotspot. Creatief, industrieel en inspirerend omschrijven wij deze locatie en daarom past het perfect bij het tweede referral recruitment event op dinsdag 7 november 2023. 

Wij ontvangen je graag in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

We hebben een flink aantal (gratis) parkeerplaatsen dichtbij de locatie kunnen regelen! Je typt in de navigatie het adres in; de Gelderlandfabriek - Stationsweg 7- 4101 NG Culemborg. Zodra je op de stationsweg zit, een smalle weg die omhoog loopt kun je na 50 meter gelijk rechts de grote parkeerplaats op. Bij de parkeerplaats staat een bord (Gelderlandfabriek/Referral Recruitment Event). Let wel vol is vol. Als die parkeerplaats vol is, kan je ook op de smalle weg parkeren.

En wanneer die geen plek meer heeft zijn er nog twee mogelijkheden. De eerst is de parkeerplaats links naast het station (Stationsweg 11). Mocht je later arriveren dan kan je het best parkeren bij de P+R aan de westkant van het station, parallelweg west 16 kun je invoeren in de navigatie. Je hebt dan een OV chipkaart of bankpas nodig om door de poortjes te gaan, uiteraard wordt er dan geen geld afgeschreven.

Wanneer je met collega's komt probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen. De Gelderlandfabriek ligt aan het Culemborg treinstation en is dus goed bereikbaar met het OV.

bottom of page